Ώρες του Πηλίου : το χτες και το σήμερα του φημισμένου βουνού - Λιάπης, Κώστας (Πύλη, 1976)
Αη-Βλάσης -- Αη-Γιώργης -- Βιζίτσα -- Χορευτό -- Κισσός -- Νταμούχαρη -- Μεγαλομάτα -- Λαμπνού -- Μηλίνα -- Λεχώνια -- Τισαίο -- Μακρινίτσα