Επαγγελματικός οδηγός Μακεδονίας : εμπόρων, βιομηχάνων, επιστημόνων βιοτεχνών και επαγγελματιών εν γένει (Ηχώ, 1928)
Κρατική οργάνωση -- Αθήναι -- Πειραιεύς -- Θεσσαλονίκη -- Πάτραι -- Νομοί της Ελλάδος -- Ανώνυμοι Εταιρείαι -- Εμπορικός στόλος