Δύο όνειρα πριν - Παπαλεξάνδρου, Αριστέα (Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση, 2000)
Πριν δεχτώ τη συγγένεια με τίποτα το καλό ή κακό ή ενδιάμεσο. Πριν κοπώ-να χωρέσω στο φέρετρο-να εκτοπίσω το βάρος. Πριν χαθώ στο σκοτάδι του χώματος-Νεκροφάνεια ή ελεύθερη δίοδος; -Θα γευτώ μια μερίδα απ' τη σάρκα σου. Στο εξώφυλλο το' γραφε "η καρδιά κατελήφθη".