Όλυμπος : ο γνωστός άγνωστος - Μπεϊνάς, Ιωάννης (Τέρτιος, 1975)
«... Και τότε κατάλαβα! Ο Όλυμπος είναι πάντα όμορφος! Όποια εποχή του χρόνου και να τον επισκεφθείς, έχει κάτι ιδιαίτερο να σου πεί! Κάτι μοναδικό να σου αποκαλύψει! Ένα κρυφό μυστικό να σου εμπιστευθεί. Και χρειάζεται τόσο χρόνο όσο απαιτεί ο φωτοφράχτης της φωτογραφικής μηχανής να συλλάβει το φως και να το μετατρέψει σε εικόνα.»