Μακεδονία : τουριστικός οδηγός - Κωστόπουλος, Αριστοτέλης Χρ. (Μαλλιάρης-Παιδεία, 1995)
Καστοριά -- Φλώρινα -- Εδεσσα -- Γρεβενά -- Κοζάνη -- Κατερίνη -- Κιλκίς -- Θεσσαλονίκη -- Χαλκιδική -- Σέρρες -- Δράμα -- Καβάλα -- Θάσος