Στη βασιλίδα του εξώστη : ποίηση - Παπαδάκη, Αθηνά 1945- ([χ.ό.], 2000)
Η φύση και το θείο είναι δύο από τους πόλους που ορίζουν την ποιητική συλλογή. Μια φύση που αναδύεται μέσα από τους ατμούς της δημιουργίας φρέσκια και δροσερή, ονειρική, με όλους τους ζωογόνους χυμούς αλλά και τα σκοτεινά μυστικά της.