Ιστορία της ανθρωπότητος. Βιβλιογραφία και ευρετήρια όλου του έργου κατά την διαίρεσιν της Ουνέσκο. Τόμος 12ος. : η εξέλιξη του πολιτισμού και των επιστημών (Τεγόπουλος Χ.- Νίκας Ν., 1970)
Εποπτεία της Unesco