Ο λύκος και τα 100 μουσικά παιχνίδια - Τζίβα, Στέλλα (Edition Orpheus Μάριος Νικολαΐδης, 2017)
"Ο Λύκος και τα 100 Μουσικά Παιχνίδια" περιέχει 100 μουσικά παιχνίδια για τα παιδιά που μαθαίνουν μουσική και βρίσκονται στην πρώτη τάξη της θεωρίας. Μέσα από το παιχνίδι, τη χαρά,την καλαίσθητη εικονογράφηση του βιβλίου, οι μαθητές θα παίξουν, θα εξοικειωθούν και θα κατανοήσουν με ουσιαστικό τρόπο τα μουσικά σύμβολα.