Ο μικρός δράκος Καρύδας : ταξίδι στον Βόρειο Πόλο - Siegner, Ingo (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2018)
Στο 11ο βιβλίο της αγαπημένης σειράς ο μικρός δράκος της φωτιάς μαζί με τους φίλους του βοηθούν έναν ξενηστικωμένο πολικό αρκούδο να γυρίσει στην πατρίδα του, καθώς το Νησί των Δράκων παραείναι ζεστό για τα γούστα του!