Αγαπάς μόνο μια φορά - Lindsey, Johanna (Οικογένεια Μάλορι, 2017)
Η Ρετζίνα Άστον, η όμορφη ανιψιά του λόρδου Έντουαρντ και της λαίδης Σάρλοτ Μάλορι, είδε τη ζωή της να αλλάζει για πάντα όταν μια νύχτα την απήγαγαν σε έναν σκοτεινό δρόμο του Λονδίνου και τη μετέφεραν στο σπίτι ενός αγνώστου. Ο ξανθός ηλιοκαμένος άντρας που την ξελόγιασε της δίδαξε το πάθος, αλλά και την ντροπή, και κύλησε στη λάσπη το καλό της όνομα. Εκείνη όμως ήξερε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ της να ξεχάσει τον Νίκολας Ίντεν. Ο Νίκολας μαγεύτηκε από τη φλογερή ομορφιά της Ρέτζι, που έβαλε φωτιά στις αισθήσεις του όπως δεν είχε κάνει ποτέ άλλη γυναίκα. Όμως ένα οδυνηρό μυστικό από το παρελθόν σκλήρυνε την καρδιά του και τη στάση του απέναντί της. Η μοίρα και το μυστικό που μοιράζονταν τούς έφεραν κοντά, αλλά μόνο όταν τραγικές παρεξηγήσεις και καταιγιστικές, επικίνδυνες εξελίξεις κόντεψαν να καταστρέψουν τα πάντα, συνειδητοποίησαν και οι δύο πως ήταν γραφτό να... ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.