Αιχμάλωτη του πόθου μου - Lindsey, Johanna (Elxis, 2017)
Η όμορφη και δυναμική Ροβίνα Μπελέμ ήξερε ότι έπρεπε να γεννήσει έναν κληρονόμο προκειμένου να κατευνάσει τον αδίστακτο ετεροθαλή αδελφό της Γκίλμπερτ Ντιάμπρε. Όταν ο υπέργηρος σύζυγος που της είχε βρει ο Γκίλμπερτ έπεσε νεκρός τη νύχτα του γάμου τους , μονάχα μία λύση απέμενε- να πιάσει αιχμάλωτο έναν αρρενωπό άντρα και να τον αναγκάσει να υποκύψει στις ερωτικές προτάσεις της. Αλλά η Ροβίνα ανακάλυψε ότι ο αιχμάλωτος της, ο υπέροχος Γουόρικ ντε Σαβίλ, ήταν κάτι παραπάνω απο αυτό που εκείνη περίμενε. Ορκισμένος να αντισταθεί μα προδομένος από τον ίδιο του τον πόθο, ο Γουόρικ μέθυσε από τα ζαφειρένια μάτια και την αισθησιακή ομορφιά της Ροβίνα. Παράλληλα όμως σχεδίαζε την εκδίκηση που της άξιζε, προσμένοντας ανυπόμονα την ώρα και τη στιγμή που εκείνη από θύτης θα γινόταν ανυπεράσπιστο θύμα και δική του αιχμάλωτη και θα την υπέβαλλε στα ίδια παθιασμένα βασανιστήρια και στην ανείπωτη έκσταση που είχε υπομείνει κι εκείνος.