Φιλί της σκιάς - Mead, Richelle (Vampire Academy ;, 2010)
Αθάνατοι ζωντανοί νεκροί. Έχουν ξεχυθεί αναζητώντας λεία και θέλουν εκδίκηση για τις ζωές που έκλεψε η Ρόουζ Χάθαγουεϊ, που μέσα της κυλάει αίμα ανθρώπου και βρικόλακα. Σε μια αδυσώπητη μάχη ενάντια στους χειρότερους εφιάλτες της, θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και τους δύο σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή της... Αραγε μήπως αυτό το δίλημμα σημαίνει ότι μόνο ένας τους θα μεινει ζωντανός; Καλώς ήλθατε στο Vampire Academy! Καλώς ήλθατε...στην άλλη πλευρά. Ο θρύλος συνεχίζεται!