Παγωμένα χείλη - Mead, Richelle (Vampire Academy ;, 2010)
Mε λένε Ρόουζ Χάθαγουεϊ. Είμαι δεκαεφτά χρονών, εκπαιδεύομαι να προστατεύω και να σκοτώνω βρικόλακες, είμαι ερωτευμένη με έναν εντελώς ακατάλληλο τύπο και η καλύτερή μου φίλη διαθέτει μια αλλόκοτη μαγική ικανότητα που μπορεί να την τρελάνει. Καλώς ήλθατε στο Vampire Academy! Καλώς ήλθατε... στην άλλη πλευρά.