Ο κουρσάρος της καρδιάς μου - Lindsey, Johanna (Οικογένεια Μάλορι ;, 2017)
Με την καρδιά της χίλια κομμάτια, η αξιαγάπητη Τζορτζίνα 'Αντερσον μεταμφιέζεται σε αγόρι και στριμώχνεται στο πλοίο Μέιντεν Ανν αναζητώντας τον χαμένο της μνηστήρα. Μα, αντί γι' αυτόν βρίσκει τον ακόλαστο πλοίαρχο Τζέιμς Μάλορι, γοητευτικό πρώην πειρατή και μαύρο πρόβατο μιας υπερήφανης αγγλικής οικογένειας. Ο Τζέιμς έχει κερδίσει πολλές γυναίκες, μα ποτέ δεν έχει χάσει την καρδιά του ώσπου συναντά τη θυελλώδη Τζορτζίνα και το παλιρροϊκό κύμα του πάθους τους απειλεί να καταπιεί και τους δύο.