Γυρίζει, γυρίζει η Γη : μια πρώτη ματιά στον κύκλο της ημέρας και της νύχτας - Llewellyn, Claire (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων : Μελισσάκια, 2004)
Ας κάνουμε μια μαγική βόλτα στη μέρα και στη νύχτα, στη Γη μας που περιστρέφεται σαν το μύλο της παιδικής χαράς. Θα ανακαλύψουμε το πώς οι λαμπερές ημέρες και οι σκοτεινές νύχτες επηρεάζουν τα ζώα και τα φυτά και το γιατί οι άνθρωποι στην Κίνα τρώνε πρωινό όταν τα παιδιά στη Βραζιλία πάνε για ύπνο.