Total war Rome : καταστρέψτε την Καρχηδόνα - Gibbins, David, 1962- (Trade edition, 2016)
Ο ΣΚΙΠΙΩΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ ΦΑΒΙΟΥ. "ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ή ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ". Ο Φάβιος προσπάθησε να ανακαλέσει στη μνήμη του αυτό που του είχε πει ο γερο-εκατόνταρχος για τη μάχη: Δεν θα βλέπεις τίποτ' άλλο παρά μόνο μία δίοδο εμπρός σου, κι αυτή η δίοδος θα γίνει ολόκληρος ο κόσμος σου. Καθάρισέ την από τους εχθρούς, και μπορεί να καταφέρεις να γλιτώσεις. Έτσι και προσπαθήσεις να δεις τι συμβαίνει έξω από τη δίοδο, έτσι και πάρεις τα μάτια σου πάνω απ' αυτούς που έχουν τα δικά τους μάτια στυλωμένα πάνω σε σένα, πάει, έχεις πεθάνει.