Χλόη, η πράσινη νεράιδα - Meadows, Daisy (Μαγικό ουράνιο τόξο : Οι νεράιδες των χρωμάτων ;, 2005)
Η Χλόη, η πράσινη νεράιδα, έχει παγιδευτεί στην κουφάλα ενός καταπράσινου δέντρου. Θα καταφέρουν άραγε η Ρέιτσελ και η Κρίστι να ανακαλύψουν το μυστικό του κήπου για να τη σώσουν;