Το χρώμα της νύχτας - Brehal, Nicolas (Φυτράκη, 2001)
Για ορισμένες ευαίσθητες ψυχές το σούρουπο είναι ένα που αποκαλύπτει τη δυαδικότητα του φωτεινού και του σκοτεινού, του γνωστού και του άγνωστου. Αλλά για άλλες, που αναστατώνονται βαθιά, το μυστηριώδες πέρασμα μαρτυρά για πάλη ακόμα πιο διφορούμενη:του αγνού με το διεφθαρμένο. Του Καλού με το Κακό.