Assassin's Creed, - Bowden, Oliver (Διόπτρα, 2017)
«ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ, ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ, ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ!» 1789. Η μνημειώδης πόλη του Παρισιού αντικρίζει την αυγή της Γαλλικής Επανάστασης. Τα πλακόστρωτα βάφονται με αίμα καθώς ο λαός επαναστατεί ενάντια στην καταπιεστική αριστοκρατία. Όμως η δικαιοσύνη της εξέγερσης έχει υψηλό τίμημα... Σε μια εποχή όπου το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών βαθαίνει όλο και περισσότερο και ένα ολόκληρο έθνος κατατρώει τις σάρκες του, ένας νέος άντρας και μια νέα γυναίκα παλεύουν να εκδικηθούν για όλα εκείνα που έχασαν. Ο Αρνό και η Ελίζ βυθίζονται στη δίνη της πανάρχαιας μάχης ανάμεσα στους Ασασίνους και τους Ναΐτες, και γίνονται μέρος ενός κόσμου με κινδύνους τόσο θανάσιμους που δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Βασισμένο στο best seller βιντεοπαιχνίδι Assassin's Creed.