Μέχρι να φύγεις - Μπριλή, Θεώνη (Εκδόσεις Έξη, 2018)
Ο Ερρίκος και η Ναταλία μεγάλωσαν από παιδιά μαζί. Μοιράζονταν τα καλοκαίρια τους και στην πορεία της ζωής τους τον έρωτα. Έναν έρωτα δυνατό, που όμως έπρεπε να μείνει κρυφός, γιατί υπήρχαν μυστικά, που αν έβλεπαν το φως της αλήθειας, θα γκρέμιζαν συθέμελα τις ζωές αγαπημένων τους προσώπων. Γι αυτό έπρεπε να τραβήξουν δρόμους διαφορετικούς, να ξεχάσουν. Όμως η φωτιά που σιγοκαίει δεν θέλει και πολύ για να δυναμώσει, ένα φύσημα του ανέμου φτάνει... Εννέα χρόνια μετά, μια τυχαία συνάντηση, θα τους φέρει ξανά αντιμέτωπους με αυτό που ελπίζουν και φοβούνται περισσότερο, με την αγάπη τους. Και για λίγο, η Ναταλία με τον Ερρίκο θα σταθούν και πάλι τυχεροί, ακολουθώντας το όνειρο. Όμως, η ζωή δεν είναι παραμύθι. Νέα τείχη θα υψωθούν μπροστά τους, πρόσωπα αγαπημένα που θέλουν να τους συντρίψουν και απαγορευμένα μυστικά γκρεμίζουν και πάλι τις ζωές τους. Μπορεί να σβήσει, όμως, ένας έρωτας που δεν έχει διαγράψει την πορεία του; Το για πάντα δεν υπάρχει. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές, σχέσεις και αισθήματα, που διαρκούν παντοτινά. Μέχρι οι άνθρωποι να φύγουν, ακόμα κι αν φύγουν...