Χιονισμένη πλατεία - Κουτσιαρής, Βασίλης (Αστέρια ;, 2016)
Όλα ξεκίνησαν εκείνο το πρωινό στην παραλία. Ο Αντρέας είπε για μια ακόμα φορά ένα ψέμα. Δεν είχε όμως την κατάληξη που εκείνος περίμενε. Η δασκάλα του κινδύνευσε στη θάλασσα, η αγαπημένη του φίλη η Μυρτώ αναγκάστηκε να μετακομίσει με τους γονείς της, ο γάτος του ο Τόμπι εξαφανίστηκε, η κυρα-Μάρω γλίτωσε την τελευταία στιγμή πριν πάρει φωτιά το σπίτι της. Και αυτά ήταν μόνο η αρχή... Δεν έπρεπε να είχε πει εκείνο το ψέμα. Το ήξερε καλά πια. Μπορούσε ακόμα ο Αντρέας να επανορθώσει ή ήταν πια πολύ αργά;