Μίλι και Μάγκνους : η ληστεία της Αυτοκράτειρας - Banscherus, Jurgen, 1949- (Μίλι και Μάγκνους, 2017)
Απίστευτο: ο θείος Έντι πέφτει στα χέρια ενός συλλέκτη, που δε διστάζει να εκβιάσει και την ίδια τη Μίλι. Μόνο αν κλέψει για λογαριασμό του ένα αγαλματάκι ανεκτίμητης αξίας, θα αφήσει ελεύθερο τον αγαπημένο θείο της. Ευτυχώς η Μίλι έχει δυο πιστούς φίλους, που στέκονται στο πλευρό της: τον έξυπνο εφευρέτη Μάγκνους και τον σκύλο του τον Μαξ. Μαζί και οι τρεις καταστρώνουν το σχέδιο και στη συνέχεια πραγματοποιούν την πιο θεαματική ληστεία έργου τέχνης που έχει γίνει ποτέ...