Εγκυκλοπαιδικό λεξικό παραψυχολογίας και αποκρυφισμού : 1190 λήμματα, 605 σπάνιες γκραβούρες, ξυλογραφίες, σκίτσα και φωτογραφίες - Καραφουλίδης, Γιώργης (Δρόμων, 2010)
[...] Το λεξικό δεν έχει κανένα πρότυπό του, είναι μια έκδοση μοναδική στο είδος της. Θεωρούμε χρέος μας να σημειώσουμε πως μία τέτοια προσπάθεια γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ελπίζουμε πως εδώ το ενδιαφερόμενο κοινό θα βρει όλα όσα του χρειάζονται για τη σχετική ενημέρωσή του. Είναι απλό και πρακτικό, σε γλώσσα απλή, με εικόνες, φωτογραφίες και σπάνιες γκραβούρες. Με τον πλούτο των στοιχείων του αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός με τα τελευταία στοιχεία της παραψυχολογίας και γενικά του αποκρυφισμού. Είναι ένα έργο πολύ χρήσιμο, μια και έλειπε από την ελληνική βιβιογραφία. Στην πρασπάθειά μας για να εκδώσουμε ένα λεξικό και για να επεκταθούμε με κάποιες λεπτομέρεις στο νόημά τους, αναγκαστήκαμε σε μερικές περιπτώσεις, να γράψουμε μια ολόκληρη μονογραφία. Το λημματολόγιο στο λεξικό δομείται με βάση την αλφαβητική λημματογράφηση, έτσι ώστε να είναι εύκολο στον αναγνώστη να αναζητήσει την οποιαδήποτε λέξη με βάση το αρχικό γράμμα. [...]