Ανήκω σ' εσένα. - Jones, Lisa Renee (Inside out, 2017)
Αφέντη... Με αυτόν τον όρο, με αυτή την ιδιότητα προσδιορίζω τον εαυτό μου· κι έτσι επιδιώκω να με προσδιορίζουν και οι άλλοι. Και τώρα, με μια τεράστια απώλεια να σκίζει τα σωθικά μου και κάποιον να προσπαθεί να διαλύσει την οικογένειά μου για να με τιμωρήσει, η διατήρηση του ελέγχου είναι σημαντικότερη από ποτέ. Είναι τα πάντα. Είναι ό,τι χρειάζομαι. Είναι το μόνο που χρειάζομαι. Ή ίσως απλώς να χρειάζομαι... εκείνη.