Φανταστικό ανθρώπινο σώμα : όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το ανθρώπινο σώμα - Γαλάτουλα, Τατιάνα; Γαλάτουλα, Τατιάνα (Άτλαντας για παιδιά, 2017)
Τι χρησιμότητα έχει το κρανίο σου; Πού βρίσκονται οι φάλαγγές σου; Πώς δουλεύουν οι μύες σου; Και γιατί έχεις αφαλό; Στις σελίδες αυτού του συναρπαστικού άτλαντα, κάθε μικρός εξερευνητής θα ανακαλύψει όλα όσα θέλει να γνωρίζει για το ανθρώπινο σώμα. Ανακάλυψε σε κάθε σελίδα το ανθρώπινο σώμα!