Σκυλίσια ζωή - Μπουλντούμη, Ιωάννα (Γρεφείο αστυνομικών ερευνών Ηρακλή Πουαντιγιέ ;, 2015)
Ο Ηρακλής Πουαντιγιέ είναι γνωστός λάτρης των τεχνών. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν για να διαλευκάνει την υπόθεση της εξαφάνισης του φημισμένου πίνακα «Σκυλίσια ζωή», ενός αριστουργήματος αμύθητης αξίας, που έγινε άφαντο κυριολεκτικά κάτω από το μουσούδι του ζάμπλουτου ιδιοκτήτη του, Γιάγκου Καρδάρα. Γρήγορα ο Ηρακλής και η Αγαθή Γαλή θα φτάσουν σε αδιέξοδο: πολλοί οι ύποπτοι και κανείς δεν αποδεικνύεται ένοχος! Μήπως για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Ηρακλής Πουαντιγιέ δε θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο; Μήπως ο κλέφτης αποδειχτεί πιο έξυπνος από τον κορυφαίο ντετέκτιβ;