Με την καρδιά στην τσέπη - Aventin, Christine (Αστάρτη, 1988)
Κυνικό και τρυφερό, σκωπτικό κι ευαίσθητο, ρομαντικό και ρεαλιστικό. Το μυθιστόρημα που έγινε αμέσως μια τεράστια εκδοτική επιτυχία και χάρισε στην έφηβη συγγραφέα του τον τίτλο της ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΓΚΑΝ