Ο Έλμερ κι ο αγώνας δρόμου - McKee, David (Λογοτεχνικά βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2016)
Μια παρέα φασαριόζων νεαρών ελεφάντων τρέχουν και θέλουν όλοι να είναι πρώτοι. Τότε ο Έλμερ και ο Γουίλλυ οργανώνουν έναν αγώνα ταχύτητας. Ποιος άραγε θα νικήσει; Τα μικρά φασαριόζικα ελεφαντάκια δεν ξέρουν ότι οι αγώνες δεν είναι για το ποιος θα έρθει πρώτος αλλά για το πώς θα αγωνιστείς.