Καρδιά πάνω σε ρόδες - Αντωνίου, Άντρη, 1980- (Ξινόμηλο, 2016)
Λένε πως, όταν μπαίνεις στην εφηβεία, σου συμβαίνουν διάφορα περίεργα. Η Χαρά, πάλι, δεν έχει παρατηρήσει καμία αλλαγή. Το καλοκαίρι, πριν από το γυμνάσιο, πάει για διακοπές μαζί με την οικογένειά της. Εκεί γνωρίζει τον Αντρέα, ένα αγόρι στην ηλικία της. Τα πράγματα πάνε σχετικά καλά, ώσπου στην παρέα προστίθεται η ξαδέλφη της, η Έλενα. Ε, κάπου εκεί η εφηβεία χτυπά! Και το αποτέλεσμα είναι μια θεότρελη περιπέτεια που δε θα αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμά της!