Δεν έκανα τα μαθήματά μου γιατί - Cali, Davide, 1972- (Βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2016)
Πότε να χρησιμοποιείτε αυτό το βιβλίο: Όταν δεν έχετε κάνει τα μαθήματά σας για το σχολείο. Προσοχή: Κάθε δικαιολογία μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνο μια φορά.