Καρδούλα μου, τι σκέφτεσαι - Buron, Nicole de, 1929- (Άρωμα, 2001)
Ένα απολαυστικό και ξεκαρδιστικό βιβλίο, γεμάτο καθημερινά περιστατικά που η συγγραφέας περιγράφει με στυλ αμίμητο, ζωντανό και χαρούμενο. Μια κοινωνική σάτιρα που σε κάνει να γελάς και να βλέπεις την αστεία πλευρά της ζωής!