Ο βοηθός του Αϊ-Βασίλη - Siegenthaler, Kathrin (Παπαδόπουλος, 2002)
Η ιστορία ενός καλόκαρδου ξυλοκόπου, που κατάφερε να γίνει πολύτιμος βοηθός του Αϊ-Βασίλη, και από τότε μοιράζουν μαζί τα δώρα στα παιδιά γεμίζοντάς τα χαρά.