Ο χάρτης για παντού - Ryan, Carrie (Μάτι, 2016)
Όπου κι αν χρειαστεί να πάτε, Ο Χάρτης για Παντού μπορεί να σας μεταφέρει ακριβώς εκεί. Για τον Αρχηγό των Κλεφτών Φιν, ένα ορφανό από τον σκοτεινό κόσμο των πειρατών του Κάζνοτ Κουέι, ο Χάρτης είναι το κλειδί για να βρει τη μητέρα του. Για τη μαθήτρια Μάριλ από τα προάστια, είναι ο μόνος δρόμος για την επιστροφή της στο σπίτι αφότου βρέθηκε εγκαταλειμμένη κι αβοήθητη στο Ρεύμα των Πειρατών, το μαγικό μέσο του νερού που συνδέει κάθε κόσμο ο οποίος έχει δημιουργηθεί κι εξακολουθεί να δημιουργείται. Με τη βοήθεια ενός ενθουσιώδους μάγου και του πληρώματός του, θα πρέπει να οργώσουν τους πολλούς κόσμους του Ρεύματος των Πειρατών, για να συγκεντρώσουν τα κομμάτια του Χάρτη για Παντού, αλλά δεν είναι οι μόνοι που τον αναζητούν. Μια απαίσια μορφή τούς ακολουθεί καταπόδας, και αν ο Φιν και η Μάριλ δεν μπορέσουν να νικήσουν το φάντασμα του πλοίου για να βρουν τον Χάρτη, αυτό θα μπορούσε να σημάνει την καταστροφή όλων όσων αγαπούν! Στο πρώτο συναρπαστικό μέρος αυτής της νέας σειράς της από την Best Seller συγγραφέα των New York Times, Carrie Ryan και του John Parke Davis, η περιπέτεια, η μαγεία και το κωμικό στοιχείο συγκρούονται στους γεμάτους προδοσία ουρανούς και κινδύνους στα νερά του Ρεύματος των Πειρατών. Περιπέτειες που προκαλούν έντονα καρδιοχτύπια και ένα πολύχρωμο μωσαϊκό χαρακτήρων προετοιμάζουν τους αναγνώστες ν' ανοίξουν πανιά μέσα από αυτήν την εντελώς πρωτότυπη και αξέχαστη παραμυθένια αφήγηση.