Γιγαντόσαυρος - Duddle, Jonny (Λογοτεχνικά βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2016)
Οι δεινοσαυρομαμάδες είπαν:" Να προσέχεις,παιδί μου, τον ΤΡΟΜΕΡΟ,τον ΑΓΡΙΟ,τον ΓΙΓΑΝΤΟΣΑΥΡΟ ! Τα πόδια του κάνουν ΜΠΟΥΜ ! Τα σαγόνια του κάνουν ΚΡΑΝΤΣ ! Και πριν προλάβεις να κάνεις ΑΑΑ !θα σ'έχει κάνει μια χαψιά !"