Ο ελέφαντας της Έρικας - Bishop, Sylvia (Παπαδόπουλος, 2017)
Σήκωσε το κεφάλι της Και κοίταξε τον ελέφαντα. «Ποιος σε άφησε εδώ πέρα;» Ρώτησε να μάθει. «Και γιατί;» Ξημερώνοντας τα δέκατα γενέθλιά της, το τελευταίο πράγμα που περιμένει η Έρικα, είναι να βρει στο κατώφλι της έναν πολύ μπερδεμένο...ελέφαντα! Έτσι, ξεκινάει μια απίθανη φιλία. Μπορεί όμως ένα μικρό κορίτσι και ένας αρκετά μεγάλος ελέφαντας να μάθουν να ζουν μαζί σε ένα σπίτι; Ειδικά όταν ο ιδιοκτήτης του ζωολογικού κήπου έχει άλλα σχέδια...