Ο Κουκούσκα - Κατσίκα, Μάρω (Καλειδοσκόπιο, 2017)
Στον κόσμο των πουλιών ξημερώνει μια μέρα πολύ διαφορετική: κάτι παράξενο έχει συμβεί στον ουρανό. Ο Κουκούσκα, ένας μικρός κούκος, αποφασίζει να λύσει το μυστήριο... Μέσα από τα καλειδοσκοπικά, γεωμετρικά της σχέδια, που καλύπτουν όλο το χρωματικό φάσμα, η Μάρω Κατσίκα αφηγείται τη σουρρεαλιστική ιστορία ενός κομματιού ουρανού που χάθηκε.