Πού είναι ο κύριος Λιοντάρης - Arrhenius, Ingela P., 1967- (Παίζω κρυφτό, 2017)
Έλα να παίξουμε κρυφτό με τα αγαπημένα μας ζώα! Ένα βιβλίο ιδανικό για τα πολύ μικρά παιδιά. Η παιχνιδιάρικη εικονογράφηση της Ingela P. Arrhenius καθώς και τα υφασμάτινα μέρη και ο καθρέφτης που εμπεριέχονται στo βιβλίo θα εκπλήξουν ευχάριστα κάθε μικρό αναγνώστη