Τατιάνα, η νεράιδα του τριαντάφυλλου - Meadows, Daisy (Μαγικό ουράνιο τόξο : Οι νεράιδες των λουλουδιών, 2008)
Η Ρέιτσελ και η Κρίστι θα βοηθήσουν την Τατιάνα, τη νεράιδα του τριαντάφυλλου, να πάρει πίσω το κλεμμένο μαγικό της πέταλο. Όμως, ο Παγερός Τζακ είναι αποφασισμένος να το βρει πρώτος, για να φυτρώνουν λουλούδια γύρω απ το παγωμένο κάστρο του. Έχει στείλει τους καλικάντζαρους να το βρουν, γι αυτό η Τατιάνα και τα κορίτσια πρέπει να προσέχουν!