Ρουμπίνη, η κόκκινη νεράιδα - Meadows, Daisy (Μαγικό ουράνιο τόξο : Οι νεράιδες των χρωμάτων ;, 2005)
Ακολούθησε μια νεράιδα στην άκρη του ουράνιου τόξου! "Έχει συμβεί κάτι τρομερό", λέει η Ρουμπίνη, η κόκκινη νεράιδα, στη Ρέιτσελ και στην Κρίστι, προτού τις οδηγήσει φτερουγίζοντας να γνωρίσουν τη βασίλισσα των νεράιδων.