Ζητείται ιππότης - Κουτσοδημητροπούλου, Τζένη (Μικρές καληνύχτες, 2016)
Ο Αντώνιος έχει ένα μεγάλο όνειρο. Να γίνει ιππότης, με πανοπλία και περικεφαλαία. Έχει και μια μεγάλη αγάπη: τον Μαυρίκιο, την ταραντούλα του. Μα και έναν μεγάλο φόβο: το σκοτάδι! Σαν σβήσουν τα φώτα, αυτός ο φόβος θεριεύει. Θα γίνει πραγματικός ιππότης; Θα τα καταφέρει παρά τον φόβο του για το σκοτάδι; Αλήθεια, οι πραγματικοί ιππότες φοβούνται;