Ο Μπεν και η μαγική οθόνη - Σφακιανάκης, Μάνος (Ευέλικτη Ζώνη, φιλαναγνωσία : Βατόμουρο, 2017)
Όλα κυλούν υπέροχα στη ζωή του Μπεν. Η καθημερινότητά του περιλαμβάνει πολύυυυυυ παιχνίδι, αληθινούς φίλους, δυο υπέροχους γονείς και μια δασκάλα που τον καταλαβαίνει! Ώσπου, όλα αλλάζουν όταν αποκτά το αγαπημένο του ηλεκτρονικό παιχνίδι! Περίεργα πράγματα συμβαίνουν και ο Μπεν καταλήγει να γίνει μέρος του παιχνιδιού. Πώς; Μέσα από μια μαγική οθόνη... Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα... Ή μήπως η ζωή γίνεται εφιάλτης; Φαίνεται πως οι ατελείωτες ώρες πίσω από την οθόνη τον έβαλαν σε μπελάδες... Γιατί ξέχασε πως... Αν τηρούσε τους διαδικτυακούς κανόνες ζωής, δεν θα είχε τίποτα να φοβηθεί. Θα ήταν θωρακισμένος και δυνατός...