Ο Μπεν και η ταμπλετοπαγίδα - Σφακιανάκης, Μάνος (Ευέλικτη Ζώνη, φιλαναγνωσία : Φραουλίτσα, 2017)
Ο Μπεν είναι ένα ζωηρό παιδάκι. Του αρέσει να κάνει σκανταλιές και να παίζει με τους φίλους του. Μέχρι που την ημέρα των γενεθλίων του μπαμπά, φτάνει στο σπίτι ένα δώρο Αυτό το δώρο θα τον ενθουσιάσει. Γρήγορα, όμως, θα τον κάνει να χάσει τον έλεγχο και θα τον βάλει σε μπελάδες; Ο Μπεν θα πρέπει να ξεφύγει και να ξεπεράσει τους κινδύνους που θα παρουσιαστούν μπροστά του. Θα τα καταφέρει;