Η άτακτη μαμά - Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, Λότη, 1937- (Ευέλικτη Ζώνη, φιλαναγνωσία : Φραουλίτσα ;, 2017)
Γίνεται ποτέ να είναι άτακτη μια μαμά; Γίνεται! Και μάλιστα πολύ άτακτη, μια μαμά που κάνει ένα σωρό τρέλες! Αν δεν το πιστεύετε, όταν διαβάσετε αυτό το βιβλίο θα δείτε και μόνοι σας πως μια τέτοια μαμά υπάρχει στ' αλήθεια!