Η πριγκίπισσα με το λευκό φτερό - Roman, Ghislaine (Κόκκινη Κλωστή Δεμένη, 2016)
Κάποτε ζούσε ένας μαχαραγιάς που σπάνια χαμογελούσε. Το μόνο που τον παρηγορούσε από τότε που είχε χάσει την αγαπημένη του γυναίκα ήταν το χαμόγελο της κόρης του, της πριγκίπισσας Σεντάνα. Ο μαχαραγιάς παντρεύτηκε ξανά και η καινούρια του σύζυγος αρνούνταν να φροντίσει τη μικρή πριγκίπισσα. Έχτισε μια μεγάλη βιβλιοθήκη σ' ένα έρημο νησί, έκανε μάγια στη Σεντάνα και την αιχμαλώτισε. Κάθε πρωί η πριγκίπισσα μεταμορφωνόταν σ' ένα πανέμορφο λευκό παγώνι και κάθε βράδυ ξαναγινόταν άνθρωπος. 'Αραγε να κατάφερε να βρει μέσα στα βιβλία το μυστικό για τα μάγια που την κρατούσαν δεμένη; Ποιος να είναι ο ατρόμητος νεαρός που εμφανίστηκε στο νησί και έκανε τα πάντα για να τη βοηθήσει; Μια ιστορία για τη ζήλια, την αγάπη και τα βιβλία, βασισμένη σε έναν μύθο της ινδικής προφορικής παράδοσης, γεμάτη χρώματα κι αρώματα...