Ο μαγικός αυλός : βασισμένο στην ομώνυμη όπερα του Μότσαρτ - Μιχαήλ, Γιούλα (Μεγάλοι συνθέτες, μαγικά παραμύθια, 2017)
Η Βασίλισσα της Νύχτας αναθέτει στον πρίγκιπα Ταμίνο να σώσει τη μοναχοκόρη της Παμίνα, που την κρατά φυλακισμένη ο τύραννος Ζαράστρο. Μαζί του παίρνει για βοηθό τον Παπαγκένο, έναν άνθρωπο του δάσους που μοιάζει με πουλί. Οι δυο τους θα περάσουν τις πιο παράξενες δοκιμασίες για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Θα καταφέρει ο Παμίνο να γυρίσει σώος με την αγαπημένη του; Κι όσο για τον Παπαγκένο, θα βρει κι αυτός το ταίρι που τόσο ποθεί; Ένα παραμύθι που μιλάει για τη μαγεία της αγάπης και της φιλίας, βασισμένο στην ομώνυμη όπερα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, σε λιμπρέτο του Εμάνουελ Σικανέντερ.