Μικροχώρα : ο γύρος του κόσμου - Billet, Marion 1982- (Μεταίχμιο, 2017)
Τα μικρούλια φεύγουν για περιπέτεια! Ακολουθήστε τα καθώς εξερευνούν νέα μέρη, συναντούν καινούρια ζώα και δοκιμάζουν διαφορετικά φαγητά. Ένα βιβλίο για μικρά παιδιά, ιδανικό για να αναπτύξουν το λεξιλόγιο, την παρατηρητικότητα και τη φαντασία τους