Μαμά, μην πας στη δουλειά - Κουνούνη-Πολυβίου, Θάλεια (Παιδική λογοτεχνία / Λιβάνη, 2016)
Τα παιδάκια θέλουν η μανούλα τους να βρίσκεται συνέχεια κοντά τους. Πόσες και πόσες φορές δεν της λένε λυπημένα: "Μαμά, μην πας στη δουλειά!" Έτσι και η Ευτυχία. Μόνο που η μεγαλύτερη αδερφή της, η Μαργαρίτα, βρίσκει έναν έξυπνο και όμορφο τρόπο για να της εξηγήσει γιατί οι μανούλες δε βρίσκονται συνέχεια κοντά στα παιδιά τους. Θέλετε κι εσείς, να μάθετε το γιατί; Ναι; Ωραία λοιπόν. Ας διαβάσουμε για την Ευτυχία και τη Μαργαρίτα...