Το πασχαλινό αυγό - Brett, Jan, 1949- (Μεταίχμιο, 2011)
Ένας μικρός λαγός ονειρεύεται να διακοσμήσει το καλύτερο πασχαλινό αυγό, για να γίνει βοηθός του Λαγού του Πάσχα. Όταν όμως βρίσκει ένα αυγό που έχει πέσει από τη φωλιά του, το λυπάται, ξεχνάει το όνειρό του και προσπαθεί να το κρατήσει ζεστό, μέχρι να εκκολαφθεί το πουλάκι...