Όλα για τη νίκη - Χατζημποντόζη, Μαριλίτα (Κόκκινη Κλωστή Δεμένη, 2016)
Μερκούριος και Ερνέστος. Δύο λιοντάρια. Δύο αντίπαλοι. Μία μάχη. Ποιος αξίζει να γίνει βασιλιάς όλου του ζωικού βασιλείου; Μια αναμέτρηση στο δάσος που κόβει την ανάσα! Ένας θρυλικός αγώνας που θα αναδείξει τον απόλυτο άρχοντα, αυτόν που θα φορέσει το βασιλικό στέμμα! Όλα αυτά όμως λίγο πριν το νήμα του τερματισμού... Γιατί τότε, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των ζώων, θα αλλάξουν τα πάντα και κανείς δεν θα είναι πια ο ίδιος... Ένα πρωτότυπο παραμύθι για την αξία της συνεργασίας και της αλληλεγγύης στη ζωή.