Η τίγρη που ήρθε επίσκεψη - Kerr, Judith (Παπαδόπουλος, 2016)
Το κουδούνι της πόρτας χτυπά καθώς η Σοφία και η μαμά της ετοιμάζονται να πάρουν το τσάι τους. Ποιος μπορεί να είναι; Το βιβλίο "Η τίγρη που ήρθε επίσκεψη" είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιδικά βιβλία όλων των εποχών. Με την ευαισθησία του, έχει προσφέρει σε χιλιάδες μικρά παιδιά καταφύγιο από την ανησυχία σε δύσκολους καιρούς.